Cautare

55060 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova miercuri 12 mai" (3.97 secunde)
Conducerea Complexului Energetic (CE) Craiova spune ca pretul carbunelui cumparat în prezent de la SNLO este cu 30% mai mare fata de costul de productie.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati. ... Din septembrie ar urma sa plece acasa 91 de oameni din acele centre, dar li se da posibilitatea sa lucreze in Craiova.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Situatia nu este valabila si pentru Regionala Craiova. Peste 2.000 de kilometri de cale ferata arondata mai multor sectii din tara vor fi dezafectate, deoarece CFR nu a gasit clienti care sa le inchirieze.
O firma italiana contractata de Ministerul Transporturilor a propus modernizarea liniei electrice de cale ferata care deserveste ruta Craiova - Calafat.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. ... Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
O aeronava Boeing 737 a companiei aeriene Jet2.com a aterizat ieri pentru prima data la Craiova, aducand din Marea Britanie si Germania aproximativ 100 de ingineri si alti specialisti.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Inversarea sensurilor de circulatie in Craiova pe strazile cu sens unic Stefan cel Mare si Paltinis da batai de cap soferilor, din cauza gafelor pe care le fac angajatii Primariei Craiova in ce priveste semnalizarea rutiera.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna: ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com